Na vsebino

Prednovoletna zabava v VDC Črnomelj.

Tudi letos smo v VDC pripravili zabavo za starše in sorodnike naših varovancev. Udeležila se je večina staršev in tudi vseh ostalih članov smo bili zelo veseli.
Nastopili so varovanci iz Enote Vinica s pevskim nastopom, varovanci iz Bivalne enote so zaigrali igro o Zvezdici Zaspanki. Prijazne vzgojiteljice iz vrtca Metlika so nam preko prikupne igre položile na srce, naj le ne sekamo smrečic vsepovprek, ker vsaka je za kakšno živalco dom.
Seveda brez daril in Božička ne bi šlo. Ta je letos izredno v koraku s časom in nam je poleg daril pripeljal prav posebno zvezdo. Jernej Kozan verjetno te dni nima časa počivati, saj je glavna atrakcija po celi Sloveniji, še posebej pa pri nas, saj je še kako "naš". Poleg svojega zmagovalnega plesa, na šovu Slovenija ima talent, je zaplesal tudi z našimi varovankami. Brez Matevža Banovca in naših pevcev pa zabave sploh ne bi bilo. V Bivalni enoti so poskrbeli za praznične dobrote tako, da smo zadovoljili prav vse čute. Bilo je lepo, vendar smo si vsi skupaj po besedah direktorice Zdenke Vrlinič zaželeli, da bi bilo do naslednje zabave še zelo dolgo, saj naše ure tiktakajo veliko prehitro. Hvala vsem, ki ste nam polepšali leto.

Vir: VDC Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj