Na vsebino

Predstavitev projekta mladinskega centra v Semiču

Foto: Občina Semič
Foto: Občina Semič

Danes so učenci sedmih (Neja Štukelj, Primož Bahorič, Anže Banovec, Dominik Adamič) in devetih (Lina Konda, Lenart Rogelj in Rebeka Adamič) razredov OŠ Belokranjskega odreda Semič na Občini Semič predstavili njihov projekt o postavitvi in delovanju mladinskega centra v Semiču.

Uvodoma so predstavili potek »Heckatlona«, ki sta ga organizirala Podjetniški inkubator Kočevje in Podjetniški inkubator Bela krajina lansko jesen, med krompirjevimi počitnicami, kjer so sodelovali in osvojili 2. mesto. Tam so iskali problem, ideje, rešitve ter cilj glede skupnega prostora za mlade v Semiču.

V jedru predstavitve so izpostavili štiri ključne korake k uresničitvi zastavljenega cilja. Omenili so kar nekaj podrobnosti o izgledu mladinskega centra, okolici in organizaciji aktivnosti. Podali pa so tudi inovativno in okolju prijazno rešitev glede postavitve mladinskega centra.

Županja Polona Kambič je bila nad predstavljeno idejo mladih navdušena. Poudarila je, da je prišla ravno ob pravem času, ko tudi občina snuje nove športne površine za mlade.

Vir: Občina Semič
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj