Na vsebino

Preprosta orodja, ki prinašajo spremembe

Na prvi majski petek smo v Knjižnici Črnomelj gostili mag. Gogo Pečnik, mojstrico in strokovnjakinjo na različnih področjih duhovnega življenja. Gospa Goga je namreč dolgoletna duhovna terapevtka, učiteljica in prevajalka, ki rada odkriva hitro delujoča in preprosta energijska orodja in tehnike za vsakdanjo rabo. Hkrati pa je gospa Goga tudi angelska terapevtka®, regresoterapevtka in učiteljica regresije, medij, mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom znanosti, izvajalka Kozmičnega oraklja 13. Rože življenja, Access Bars® facilitatorka, facilitatorka Access Consciousness® telesnih procesov, Access Consciousness® Certificirana facilitatorka ter Access Consciousness® facilitatorka za Pogovarjajte se z entitetami™. Da je res mojstrica v vsem naštetem, dokazuje tudi dejstvo, da se je izobraževala pri svetovno znanih duhovnih učiteljih, kot so: dr. Doreen Virtue, Vianna Stibal, dr. Eric Pearl, Drunvalo Melchizedek, Gary Douglas, dr. Dain Heer in Shannon O’Hara.
Na srečanju nas je gospa Goga seznanila in nam predstavila orodja, katera nam pomagajo pri doseganju sprememb. Kot pravi, mora biti orodje za dosego sprememb preprosto in hitro delujoče ter primerne za vsakdanjo rabo.
Sicer pa se gospa Goga sedaj posveča predvsem procesu Access Consciousness™, katere osnovna tehnika je Access Bars® (tudi čudovito orodje za sprostitev), ki nam jo je na srečanju tudi predstavila. Gre za tehniko, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi. Ob nežnem dotiku posamezne točke, sprostimo ves naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Z aktivacijo točk se sprostijo vsi naboji in osvobodi se energija. Na ta način se ustvari prostor za nove možnosti.
Vsi prisotni na srečanju smo bili tako priča res odličnemu in poglobljenemu predavanju izvrstne učiteljice.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj