Na vsebino

Pri nas bo jutri pretežno oblačno z jutranjo meglo ali nizko oblačnostjo, dnevne temperature bodo od 3 do 10 °C

Ponoči bodo padavine od zahoda slabele. Zjutraj bo le ponekod v vzhodnih in južnih krajih še rahlo deževalo. Na Primorskem se bo proti jutru delno razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, v nekaterih alpskih dolinah malo pod 0, ob morju okoli 6 °C.

Jutri bo na Primorskem sončno, drugod zmerno, v vzhodnih in južnih krajih pretežno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 10, na Primorskem do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine od zahoda ponehale, le v krajih južno in vzhodno od nas bo zjutraj še rahlo deževalo.

Jutri zjutraj bodo padavine ponehale tudi v krajih vzhodno od nas. Čez dan se bo delno zjasnilo, a bo več oblačnosti v sosednjih krajih Madžarske, vzhodne Avstrije in v notranjosti Hrvaške.

Obeti

V petek in soboto bo na Primorskem precej jasno, drugod delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v vzhodni Sloveniji. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. V petek bo na Primorskem prehodno zapihala šibka burja, ponekod v notranjosti Slovenije pa bo v petek in soboto pihal severovzhodnik. V nedeljo bo precej jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj