Na vsebino

Pri nas bo oblačno, najnižje jutranje temperature od -5 do 1, najvišje dnevne od 2 do 7 °C

Ponoči se bo v južni in deloma osrednji Sloveniji pooblačilo. Drugod bo zjutraj še precej jasno, marsikje po nižinah bo megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1, ob morju okoli 7 °C.

Jutri čez dan se bo nekoliko pooblačilo tudi v severnih krajih, popoldne bo na jugu začelo rahlo deževati. Po nižinah bo večinoma ostala nizka oblačnost. Zvečer bo na Primorskem začela pihati burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo na Hrvaškem, ob Jadranu ter deloma v Furlaniji-Julijski krajini oblačno, predvsem popoldne in v noči na nedeljo bodo v krajih južno od nas manjše padavine. Severneje bo deloma sončno z dopoldansko meglo po nižinah.

Obeti

V noči na nedeljo bo ponekod v južni polovici Slovenije občasno rahlo snežilo. V nedeljo bo sprva oblačno, na jugu bodo zjutraj še možne rahle padavine. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato tudi ponekod v notranjosti Slovenije. Hladneje bo. V ponedeljek bo na zahodu pretežno jasno, burja na Primorskem bo slabela. Drugod bo sonca nekoliko manj, jutro bo ponekod megleno. V torek zjutraj bo po nižinah osrednje Slovenije nizka oblačnost. Po deloma jasnem dopoldnevu se bo od zahoda postopno pooblačilo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj