Na vsebino

Pri nas naj bi bilo jutri sončno, najvišje dnevne temperature od 18 do 22 °C

Ponoči se bo na zahodu oblačnost povečala, proti jutru bo ponekod v Posočju že rahlo deževalo. Jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 14 °C.

Jutri bo v zahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, občasno bodo krajevne padavine, ki bodo pogostejše v hribovitih krajih na zahodu. V vzhodni polovici Slovenije bo sončno. Čez dan se bo krepil jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature od 18 do 22, ob morju in v vzhodni Sloveniji do okoli 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v sosednjih pokrajinah Italije, ob severnem Jadranu ter v Gorskem Kotarju pretežno oblačno, predvsem v hribovitih krajih bo občasno deževalo. Drugod bo sončno vreme. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V ponedeljek bo v osrednji in vzhodni Sloveniji povečini sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.

V torek bo na vzhodu še suho in delno jasno vreme. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo deževalo, več dežja bo v zahodni Sloveniji. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Še bo vetrovno in razmeroma toplo.

V sredo bo deževno in hladneje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj