Na vsebino

Priznanje za Minko Kočevar

V petek je bilo v Šmarju pri Jelšah nacionalno odprtje Tedna vseživljenjskega učenja. Na prireditvi so bila podeljena priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih v kategoriji posamezniki, učeča se skupina in v kategoriji ustanove, podjetja ali lokalne skupnosti. Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj je za priznanje Andragoškega centra Slovenije, v kategoriji učeči se posameznik predlagal, zeliščarko Minko Kočevar iz Dragomlje vasi. Dobitnica priznanja je udeleženka izobraževanja odraslih na ZIK-u v različnih izobraževalnih programih in študijskih krožkih ter tudi mentorica v programih s področja zeliščarstva. Pod Gorjanci je z družino zasadila zeliščni vrt, ki je namenjen predvsem izobraževanju različnih generacij o zeliščih in njihovi uporabnosti.

Minka Kočevar veliko vlaga v pridobivanje novih znanj na različnih področjih in rada svoje znanje ter izkušnje deli z drugimi. Belokranjski izobraževalci odraslih cenimo njen prispevek k učeči se skupnosti.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj