Na vsebino

Priznanje tudi za belokranjska policista

Ob dnevu policije je bilo na Policijski upravi Novo mesto včeraj slovesno. V prostorih OŠ Bršljin so se s podelitvijo zlatih in srebrnih ščitov ter znakov policije za 30 let dela v policiji zahvalili najbolj prizadevnim sodelavkam in sodelavcem. Zlate ščite sta prejela tudi Črnomaljca Sandi Perhavec iz Službe direktorja in Valentin Kuhar iz PMP Metlika, poleg njiju pa še Milan Sušin in Igor Hribar iz Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto, Andrej Podlogar iz Sektorja uniformirane policije PU Novo mesto ter Sandi Hervol iz PP Brežice.

Zbrane sta nagovorila Jože Senica, namestnik generalnega direktorice policije in Janez Ogulin, direktor PU Novo mesto. Prejemniki priznanj in gostje so uživali ob glasbi kvinteta trobil policijskega orkestra in plesnih točkah odličnih mladih mažoretk Mažoretnega kluba Šentjanž. S podelitvijo spominskih plaket so vse dobro zaželeli dvema sodelavcema, ki odhajata v pokoj, člani Policijsko veteranskega društva Sever Dolenjska in Bela krajina pa so na slovesnosti podelili priznanje članom prvega upravnega odbora.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj