Na vsebino

Prometna nesreča pri črnomaljskem vrtcu

Reševalci in gasilci se pri vrtcu Čardak ravnokar borijo za življenje voznika, ki se je brez nadzora pred nekaj minutami v ovinku zapeljal naravnost preke zelenice in se zaletel v steno vrtca. Po besedah očividcev je šlo verjetno za slabost ali pa je voznik na poti od križišča proti vrtcu izgubil zavest. Sreča, da v tem času pred vrtcem ni bilo otrok. Na uradno poročilo bomo še počakali.

12:06: Pravkar je na nogometno igrišče v Loki priletel tudi policijski helikopter ...

Poročilo PGD Črnomelj ob 13:07: Ob 10.55 se je v ulici Čardak v Črnomlju voznik z osebnim vozilom zaletel v stavbo vrtca Čardak. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so poškodovanemu vozniku na kraju nudili pomoč do prihoda helikopterja. Dežurna ekipa Enote helikopterske nujne medicinske pomoči in posadka s policijskim helikopterjem sta poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Črnomelj smo pomagali reševalcem pri oživljanju poškodovanega, zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj