Na vsebino

Prvo srečanje na glasbeni delavnici za starše z dojenčki in malčki

»Že zelo majhen otrok najraje posluša materin glas, ko mu poje in pripoveduje in zna ga razbrati izmed množice drugih glasov. Zanj je to najlepša melodija …« To so besede Andreje Zupančič, vodje Andrejin Music Together in učiteljice programa Music Together. Gre za ameriški program, ki je pionir med programi zgodnjega spoznavanja glasbe in je namenjen otrokom od rojstva do sedmega leta.

Delavnice v Knjižnici Črnomelj potekajo od leta 2018, letos so nam zaradi statične prenove knjižnice prostor prijazno odstopili v Kreativni hiši mladih, kjer bomo od novembra 2022 do marca 2023 izvedli pet srečanj.

Letos se je prijavilo devet družin s 13 otroki. Naše prvo srečanje je bilo v soboto, 12. novembra. Vse dejavnosti smo počeli v krogu in pod strokovnim ter subtilnim vodstvom Andreje vsi skupaj uspeli ustvariti zelo pozitivno vzdušje in energijo s petjem, gibom, s pomočjo glasbil in pisanih rutic.

Andreja je tudi že poslala prve glasbene novičke s posnetki pesmic in besedil, tako da bodo lahko starši skupaj z otroki tudi doma uživali ob glasbi in plesu.

Veselimo se že drugega srečanja, ki bo v soboto, 3. decembra, ob 10. uri v Kreativni hiši mladih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj