Na vsebino

Računalniška delavnica za starejše

V Hiši Sadeži družbe Metlika smo imeli včeraj, po skoraj dvomesečnem premoru (zaradi nastalih razmer), računalniško delavnico za starejše.
Mentorica Minna je udeležence seznanila oz. podučila o uporabi računalniških in mobilnih napravah, njihovih orodjih, nastavitvah ( kako ustvarjati različne dokumente, shranjevati dokumente, ustvarjati mape, spreminjati osnovne nastavitve sistema, skyp, prenose in shranjevanje slik...) in njihovih novostih.

V današnjem času postaja znanje računalništva vedno bolj pomembno v poslovnem svetu in tudi v zasebnem življenju. Zahteve trga po hitri in učinkoviti komunikaciji in izmenjavi informacij postavljajo informacijsko tehnologijo v sam vrh nepogrešljivih delovnih orodij. Vse bolj postaja nujno poznavanje različnih programskih orodij in računalniških sistemov, zato je nenehno računalniško izobraževanje - izpopolnjevanje postalo nekaj samoumevnega in zaželenega.

Naše računalniške delavnice so namenjene prav temu izpopolnjevanju in odpravljanju težav s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

Vse delavnice so v Hiši Sadeži družbe Metlika brezplačne in se izvajajo ob upoštevanju priporočil NIJZ (maske,razkuževanje in varnostna razdalja). Zaradi odloka o omejitvi zbiranja do 5 ljudi na javnih površinah, je število mest omejeno.
Spremljajte naš mesečni program aktivnosti in objave za delavnice.
Za rezervacijo lahko pokličite na 051 785 217.

Vir: HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj