Na vsebino

Ranljivost v odnosih

Ozara Slovenija, enota Črnomelj, je v ponedeljek ,skupaj s Knjižnico Črnomelj, organizirala predavanje dr. Tine Rahne Mandelj, univ. dipl. soc. delavke, specialistke in doktorice zakonske in družinske terapije. Izvedla je predavanje z naslovom Ranljivost v odnosih.

Dr. Tina Rahne Mandelj ima 18 let izkušenj s svetovalnim, terapevtskim in pedagoškim delom z ljudmi v socialnem varstvu in šolstvu. Kot terapevtka in supervizorka z licenco Socialne zbornice in Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, je sodelovala v različnih terapevtskih in supervizijskih programih (Terapevtska pomoč pri čustvenem, fizičnem in spolnem nasilju; Šola za starše, Supervizija za terapevte, Usposabljanje za supervizijo RDT, Supervizija za učitelje, Skupina za starše otrok s sladkorno boleznijo, Supervizija terapevtom stažistom…).

Svoje terapevtsko in raziskovalno delo zadnja leta usmerja predvsem na področje parov in družin, saj sodeluje pri skupini za mlade mamice ter vodi in izvaja projekt Zgodnje intervence (gre za terapevtsko delo in spremljanje posameznikov, družin in parov, kjer se pojavijo težave). Ob delu s posamezniki, pari in družinami raziskuje področje mladega starševstva ter spremembe in izzive, ki jih le-to prinaša za posameznika/par oz. širšo družino.

Še posebej jo zanimajo čustveni procesi ranjenosti in ranljivosti, s katerimi se posameznik srečuje na svoji življenjski poti ter kako s tem ravna v odnosih.

Predavanje je bilo zelo zanimivo, poučno in kvalitetno.

Veseli smo, da se je dr. Tina Rahne Mandelj odzvala našemu povabilu.

Vir: Ozara Slovenije, enota Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj