Na vsebino

Ravnateljica čestitala mladim raziskovalkam in mentorici

Včeraj smo poročali o 54. Državnem tekmovanju mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS, katerega so se udeležile tudi mlade raziskovalke s Srednje šole Črnomelj.

Predstavile so se z dvema raziskovalnima nalogama.

Urška Bahor je v kategoriji “arhitektura, gradbeništvo in promet” zagovarjala nalogo z naslovom Trajnostna ploščad Majer - prostor povezovanja in vsakodnevnega učenja; Špela Vraničar in Manca Bajuk pa sta v kategoriji “ekologija z varstvom okolja” predstavili nalogo Pomagajmo preživeti črnemu močerilu.

Obe nalogi sta kljub hudi konkurenci, tekmovalo je namreč 767 tekmovalcev z 233 nalogami, prejeli zlato priznanje. Dijakinje so v dobrem letu raziskovanja pridobile veliko neprecenljivih kompetenc, ki jih bodo zagotovo izkoristile tudi v nadaljnjem raziskovanju in študiju.

Dijakinjam in mentorici, prof. Vesni Fabjan, je ravnateljica danes tudi osebno čestitala in jim podarila sladko zahvalo, ker so ponesle dobro ime šole naprej.

Vsem štirim iskreno čestitamo in jim želimo še veliko uspehov!

Vir: Srednja šola Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj