Na vsebino

Razgrajač na streznitev; voznica lažje poškodovana; vlom v paketomat

Včeraj nekaj pred 15.30 uro so črnomaljske policiste poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Črnomlju, kjer naj bi pijan moški motil javni red in mir ter nadlegoval osebje in goste lokala. 31-letni kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval opozoril in ukazov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Voznica utrpela lažje poškodbe

Črnomaljski policisti so bili sinoči nekaj po 21. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov na cesti med Semičem in Uršnimi seli. Ugotovili so, da je 24-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v avtomobil, ki ga je z nasprotne smeri pravilno pripeljala 39-letna voznica. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vlomil v paketomat

V noči na sredo je v Črnomlju neznanec vlomil v paketomat in povzročil za okoli 2.000 evrov škode.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so včeraj na območju Preloke in Adlešičev prijeli 11 državljanov Sirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj