Na vsebino

Zbiranje prijav za najboljše regijske inovacije 2024

Gospodarska zbornica Slovenije je s 13 regijskimi zbornicami odprla 22. razpis za najboljše inovacije. Do 4. aprila so ob tem odprti tudi regijski razpisi.

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) želi s podelitvijo priznanj za inovacije za 2024 spodbuditi konkurenčnost gospodarstva regije, omogočiti predstavitev inovacijskih dosežkov, ki so rezultat domačega znanja in hkrati uveljaviti inovacijsko dejavnost kot gibalo trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Pravico do prijave na razpis imajo vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja GZDBK.

Predlagatelji lahko v letu 2024 prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. 1. 2022 do 31. 3. 2024.

Predlagatelji lahko v letošnjem letu prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1. januarja 2022 do 31. marca 2024.

S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi nacionalnem nivoju.

Rok za oddajo prijav je 4. april 2024!

Dostop do razpisa in razpisne dokumentacije je na povezavi TUKAJ.

Vir: GZDBK

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj