Na vsebino

Razstava akvarelov in akrilov v OŠ Semič

Razstava akvarelov in akrilov samostojnih ustvarjalk iz Črnomlja, ki se v prostem času ukvarjajo s slikanjem, je razstavljena na hodnikih semiške šole. Razstavljena dela so ustvarile Jožica Strugar, Maja Hiti, Ivanka Sajovic, Mira Ivanovič, Jožica Dujec, Ivanka Einsigler, Nada Mihelič, Mira Klemenčič in Ivanka Žunič (pred mnogimi leti naša ravnateljica).

Sodelovanje med umetnicami in lokalno šolsko skupnostjo je priložnost, da spoznamo, kako lahko umetnost postane sredstvo izražanja in raziskovanja lastnega sveta. V sodobnem svetu, kjer se tempo življenja povečuje, je odkrivanje lastnega ustvarjalnega potenciala in sprostitev skozi umetnost, ključna za razvoj mladih.

Vabimo učitelje, starše in učence, da si razstavo ogledajo. Če bi želeli, bomo pripravili ogled, kjer bi dobili vpogled v tehniko, barvno paleto, raznolikost in zgodbe, ki se skrivajo za vsakim umetniškim delom.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj