Na vsebino

Razvajaj se v mestu - poziv stojničarjem

Razvajaj se v mestu je tradicionalen dogodek, ki se odvija v mesecu marcu in je namenjen dnevu žena ter oživitvi starega mestnega jedra Črnomelj.

Letošnji dogodek se bo odvil v petek, 8. marca, od 17. do 20. ure na Petrovem trgu v Črnomlju. Poleg kulturnega programa bomo organizirali tudi tržnico lokalnih ponudnikov.

K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku.

Prijava mora vsebovati:
- izpolnjen obrazec "Vloga za najem stojnice na prireditvi" in
- izpolnjeno "Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje" za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.

Oba obrazca skupaj s splošnimi pogoji sodelovanja na prireditvi najdete na spletni povezavi TUKAJ.

Rok za oddajo obrazcev je do vključno četrtka, 22. februarja 2024.

Prijavo je potrebno poslati po elektronski pošti na naslov [email protected] ali izročiti osebno na sedež RIC-a (Ulica na Utrdbah 18, 8340 Črnomelj, kontakt: 040 147 765.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj