Na vsebino

Skavtski Dan spomina

Skavti 22. februarja obeležujejo Dan spomina - rojstni dan njihovega ustanovitelja Roberta Baden-Powella. Letos vabijo vse, ki ste željni dogodivščin, da se jim pridružite pri praznovanju. Med 1. in 22. februarjem bodo po lepih kotičkih Slovenije postavili točke, na katerih se boste kaj novega naučili, postavili pa vam bodo tudi kratke izzive, s katerimi boste nekomu polepšali dan - babici, sosedu, prodajalki, Bogu, naravi, sebi. Izleti in izzivi bodo primerni za vse starosti.

Si upate?

Vsa navodila in zemljevid točk najdete na spletni strani TUKAJ, na družbenih omrežjih (Facebook Skavtinje in skavti, Instagram skavti_slovenija). Akcija je del projekta Izzivaj - uživaj 2.0, ki ga Skavti izvajajo pod okriljem Ministrstva za zdravje RS.

Dan spomina je vedno dober dan in dobrih dni ni nikdar preveč, zato so letošnje praznovanje začeli že v začetku februarja. Do 22. bodo tako nabrali že kopico dogodivščin, novih spominov in dobrih del.

K sodelovanju vabijo tudi vas!

Vir: Steg Črnomelj 1

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj