Na vsebino

Sklepi 11. redne seje Občinskega sveta Občine Metlika

Občinski svet Občine Metlika se je včeraj sestal na 11. redni seji. V okviru dnevnega reda je bilo obravnavanih 9 točk.

Člani občinskega sveta so v drugi obravnavi sprejeli proračun Občine Metlika za leto 2020. V povezavi s proračunom sta bila sprejeta še sklep o načrtu ravnanja z nepremičnim premoženjem Občine Metlika za leto 2020 ter sklep o določitvi skupne vrednosti pravnih poslov, ki niso predvideni v veljavnem načrtu ravnanja z nepremičnim premoženjem Občine Metlika v letu 2020.

Največ vprašanj je bilo pri planu javnega podjetja Komunala Metlika d. o. o. za leto 2020, ki je bil po razpravi tudi sprejet.

Na seji je bil sprejet letni program športa Občine Metlika za leto 2020, v katerem je navedeno kateri programi športa bodo financirani in koliko sredstev bo predvidenih za posamezno vsebino. Sprejetih je bilo sedem premoženjsko pravnih zadev ter ena kadrovska zadeva, to je imenovanje nove predstavnice uporabnikov oz. zainteresirane javnosti v Svet zavoda Ljudska knjižnica Metlika.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj