Na vsebino

Skočili smo v počitnice

Vsako leto v VNRC-ju šolsko leto zaključimo tako kot se spodobi, s pravo malo zabavo.

Čeprav nas do počitnic loči še nekaj dni, smo letošnji zaključek izpeljali v petek, 18.06.2021.

Zabava je trajala kar 3 ure. Zbrali smo se v prostorih VNRC-ja, kjer smo se najprej pogovorili o šolskem uspehu in ugotovili, da smo se kljub koroni, vsi nekaj naučili. Nato smo se zapodili na Griček, kjer je v krošnji drevesa bil skrit zaklad. Iskanje je trajalo kar nekaj časa, saj je zaklad bil na zelo vidnem mestu a tega ni pričakoval nihče. zato Prečesali smo vse mišje luknje in skrite kotičke dokler na koncu nismo ugotovli, da je tisto, kar ni tako zelo skrito, najtežje najti. Zaklad je vedno pred našimi očmi le videti ga je treba. Prva ga je zagledala deklica Alma.

Po vrnitvi v prostor nas je čakala pizza, ki smo jo z veseljem pohrustali. Posladkali smo se še z bonboni, ki so bili skriti povsod po prostoru in so jih otroci našli.

Na koncu smo ugotavljali ali smo se kaj naučili, ali smo bili pridni, ali smo bili zadovoljni z aktivnosti v tem šolskem letu…Eno smo pa sigurni: Vsakič smo se imeli fajn! Z mislijo, da bi se fajn imeli še naprej smo »skočili v počitnice«.

Vir: Center za socialno delo Dolenjska in Bela krajina, Enota Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj