Na vsebino

Skupaj ustvarjali vesele in radostne zgodbe

V inovativnem turističnem produktu Osnovna šola Brihtna glava smo imeli v sredo dan odprtih vrat. V turističnem produktu Osnovna šola Brihtna glava se z interpretacijo zgodb podajajo osnovna sporočila, ki so povezana z vrednotami belokranjskega človeka, trdoživost, srčnost, življenjska radost, povezanost z naravo in ljudmi ter z ohranjanjem dediščine skozi jezikovne podobe, navade, šege, ljudsko ustvarjalnost. Istočasno smo praznovali tudi mednarodni dan turističnih vodnikov in mednarodni dan maternega jezika. Združeni narodi so 21. februar izbrali za mednarodni dan maternega jezika. Materni jezik je jezik našega mišljenja, naših sanj in čustev, naše kulture in identitete.

Število obiskovalcev nas je prijetno presenetilo. Predstavili smo jim turistični produkt Dediščina Bele krajine, nov uspešen produkt Nenapisane zgodbe trdožive Belokranjke in produkt Zeleno, ker te ljubim zeleno - team building, ki je zaživel v lanskem letu. Skupaj smo ustvarjali nove zgodbe polne veselja in radosti.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj