Na vsebino

Skupščina in priznanji Kluba poslovne odličnosti DBK

Skupščina Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine je prvič od obstoja kluba potekala dopisno. K temu smo bili primorani zaradi trenutnih razmer, ki pa nas vseeno ne vržejo s tira in gremo s polnim zagonom prilagojeno naprej.

Ko se ozremo v preteklo leto vidimo, da se znamo razmeram še kako dobro prilagoditi. V tem posebnem letu smo kljub vsemu izpeljali 15 dogodkov v lastni organizaciji in se udeležili dogodkov, ki jih organizirajo tako Zveza klubov poslovne odličnosti Slovenije, kot tudi ostali klubi po Sloveniji.

Dopisno skupščino, ki je potekala v petek, 5. marca 2021, smo zaključili sklepčno in poleg vseh točk potrdili tudi prejemnici priznanj kluba. Priznanje se podeli najbolj zavzetim članom kluba, ki imajo s svojo prisotnostjo, znanjem in izkušnjami velik doprinos k uspešnemu delovanju kluba. Letos sta med vsemi najbolj izstopali, Sara Zupančič in Erika Škrabec, ki sta tudi članici aktivne delovne skupine. Obe sta se aktivno vključevali v organizacijo dogodkov in pripravili lastni predavanji za člane kluba ter tako delili znanje in izkušnje s svojih področij dela. Ker jima priznanj nismo mogli izročiti tradicionalno na skupščini, smo se v okrnjeni zasedbi dobili v zidanici Škatlar na Trški gori, kjer nas je v goste prijazno sprejel Matjaž Pavlin. Ob upoštevanju vseh predpisanih ukrepov smo prejemnicama izročili priznanji ter se s posebno zahvalo kluba za njen prispevek zahvalili podpredsednici kluba Nataši Poljanec. Prijazno dobrodošlico nam je izrekla tudi aktualna vinska kraljica Slovenije Ana Pavlin.

Srčno si želimo, da bi nam razmere kmalu dopuščale organizacijo dogodkov kot pred epidemijo. Do takrat ostajamo virtualni.

Vir: Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj