Na vsebino

Slavnostno predali izdelane novoletne voščilnice

Za nami je uspešna humanitarna akcija izdelave in predaje novoletnih voščilnic. Izdelave smo se lotili sistematično. Marjetka Žunič je pripravila delavnico, na kateri nam je pokazala kar nekaj možnosti izdelave unikatnih novoletnih voščilnic. Delavnico je pripravila že drugo leto, saj se je izkazala za zelo učinkovito in je bila v veliko pomoč pri ustvarjanju v razredu in pri interesnih dejavnostih. Učenci celotne šole so izdelovali novoletne voščilnice za Miklavževo tržnico in humanitarne organizacije. Še posebej vestni so bili učenci interesne dejavnosti Vitezi dobrodelnosti in prostovoljstva ter učenci 5. a.

V sredo, 13. decembra 2023 smo slavnostno predali 200 voščilnic OE Rdečega križa Črnomelj, 40 voščilnic Gasilski zvezi Črnomelj in 190 voščilnic Domu starejših občanov Črnomelj.

Zahvaljujemo se tudi GZ Črnomelj, ki nam je pomagala pri nabavi materiala za voščilnice. Odziv je bil izjemen, kar nas še dodatno motivira, da bomo tudi v prihodnje organizirali podobne humanitarne akcije in z majhnimi dejanji pričarali nasmeh na obrazih prejemnikov.

Vir: OŠ Loka Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj