Na vsebino

Šola v naravi, OŠ Semič, 4. dan

Tokrat so bila za kolesarjenje na vrsto dekleta. Podala so se na enako razdaljo kot fantje in jo uspešno premagala. Skupina fantov pa je spoznavala naravni rezervat Zelence in opravljala enake naloge kot 2. dan dekleta.

Popoldanska aktivnost je bila orientacija. OŠ Semič in OŠ Komen sta se vsaka s šestimi ekipami pomerili v orientaciji in znanju, ki sta ga pridobivali čez cel teden. Veliko mero navdušenja in znanja so pokazale tri naše ekipe. Tretje mesto sta si delili ekipa v sestavi Rebeka Adamič, Nuša Stariha, Dalia Mujkič, Zala Plut, Veronika Vlahovič in ekipa v sestavi Aljaž Konda, Shelly Groblar, Lea Vlahovič, Tjaša Štalcar in Mia Muren. Ekipa Fuzbalerjev (Nace Pavše, Klemen Lavrin, Jakob Štukelj, Val Vipavec, Kristian Bahor) je porazila vse ekipe in dosegla neverjeten čas. Zaradi vrhunskega rezultata so jim učitelji CŠOD podarili simbolično nagrado in plakete s pohvalo.

Po večerji smo na zaključnem večeru spoznavali še cirkuške veščine in se ob tem neizmerno zabavali.

Zdaj pa smuk v posteljo, jutri nas čaka zadnji dan šole v naravi.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj