Na vsebino

Spletna stran Radia Odeon je še iz prejšnjega stoletja!

Verjeli ali ne, spletna stran Radio Odeon je aktivna že od decembra leta 1999, ko smo pričeli z radijskim oddajanjem na frekvenci 89,5 MHz.

Radijski program še vedno oddajamo na isti frekvenci, vendar pod okriljem velike družine Radia 1.

Spletna stan med leti 2009 in 2015 ni bila aktivna, novice in dogodke smo vam posredovali samo prek radijskih valov, od leta 2015 naprej pa splet dopolnjujemo, izboljšujemo, nadgrajujemo in se trudimo, da do vas pridejo tudi najmanjše novice in napovedi dogodkov, da vam posredujemo nasvete domačih strokovnjakov, širimo kritične poglede in hudomušne opazke posameznikov ter še mnogo več.

V veliki meri se moram za branost in obisk spletne ter Facebook strani zahvaliti vsem avtorjem, ki soustvarjajo naš portal (tudi tistim, ki so bili v naši družbi včasih, pa več niso), kot tudi vsem vam, ki nas berete, komentirate, podajate predloge, nas včasih tudi pograjate, ko naredimo kakšno napako in pa seveda pohvalite.

Ker gre za digitalne zadeve, lahko dokaj natančno spremljamo podatke o obiskanosti spleta in FB-ja. Kot sem že velikokrat povedal, spletno stran spremljate iz kar 57-ih držav, na teden pa imamo že več kot 80 tisoč unikatnih obiskovalcev.

Obisk se počasi, a vztrajno povečuje, kar je tudi pokazatelj, da delamo dobro in da nam zaupate, za kar smo vam hvaležni.

V letošnjem letu imamo v mislih še nekaj nadgradenj spletne strani, več sodelovanja z javnimi zavodi in društvi, želeli bi si tudi, da nas belokranjske občine bolje izkoristijo za obveščanje svojih občanov, ampak o tem kdaj drugič.

Takoj se lahko dotaknem tudi večne težave sofinanciranja s strani občin; na leto od vseh treh občin dobimo 10.270 € ali če to napišem malce drugače - od vsakega prebivalca Bele krajine (recimo, da nas je 27.000) na leto dobimo po 38 centov. Si predstavljate kaj vse bi lahko naredili, če bi dobili 1 €?

Petkovo srečanje s sodelavci Radia Odeon je bilo sproščeno in prav nič resno, kot bi mogoče kdo sklepal s fotografij mojstra Janija Pavlina.

Riko je na suho potegnil nekaj postrvi, s težavo smo se prebijali skozi velike količine mesnih dobrot, solat in prilog, piko na i pa smo postavili z Aničinim štrudlom.

Berite nas dalje, spremljajte napovedi dogodkov, pošiljajte nam prispevke in opominjajte na napake. Če nas samo hvalite, nam ne pomagate prav veliko!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj