Na vsebino

Športni park v Starem trgu ob Kolpi z dodatno opremo

foto: Občina Črnomelj
foto: Občina Črnomelj

V športnem parku v Starem trgu ob Kolpi so namestili nove zunanje vadbene naprave. S tem je zaokrožena celotna podoba športnega igrišča in pridobljen prostor za nove aktivnosti. Igrišče je odprtega tipa in je namenjeno otrokom, mladini ter odraslim, ki si želijo rekreacije na prostem. Naložba je bila vredna nekaj več kot 54.500 evrov.

Občina Črnomelj se je aprila letos prijavila na javni razpis za sofinanciranje investicij v rekonstrukcije športnih bazenov ter posodobitve ali vzpostavitve novih zunanjih športnih površin. S strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport je tako za prijavljeno naložbo v razširitev in posodobitev športnega parka Stari trg ob Kolpi pridobila slabih 23 tisoč evrov. »Kljub pozni odločitvi o odobrenih sredstvih ministrstva za šolstvo in dolgih nabavnih rokih vadbene opreme ter igral, nam je posodobitve športnega park uspelo zaključiti,« so še sporočili z Občine Črnomelj.

Razširitev igrišča z vadbeno opremo in igrali za otroke sta opravili podjetji PGP Urbanija Slavka Urbanija, s.p. in IMEX Trade trgovsko podjetje, d.o.o.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj