Na vsebino

Spoštovani uporabniki storitev JP Komunala Črnomelj

V sklopu preventivnih ukrepov za zmanjševanje možnosti širjenja novega virusa smo tudi v podjetju JP Komunala d.o.o. sprejeli določene ukrepe.

Zato velja pri obiskih strank na sedežu podjetja poseben režim. Razen v nujnih primerih obiski strank niso zaželeni. Na sedež podjetja se lahko vstopa samo ob predhodni najavi. V kolikor ste dogovorjeni za obisk, prosimo, da pokličete vašo kontaktno osebo na mobilni telefon in počakate pred vrati.

Dežurni na področju oskrbe s pitno vodo: 040 476 009

Dežurni na področju odvajanja in čiščenja odpadnih vod: 040 476 017

Dežurni pogrebne službe: 040 314 774

Sprejemna pisarna: 07 30 61 660

Prosimo, da uporabljate alternativne komunikacijske kanale, kot so telefon, elektronska pošta, plačevanje računov preko spletne banke in podobno. Če potrebujete rumene vreče za odpadno embalažo pokličite v sprejemno pisarno in vreče bodo dostavljene na vaš naslov ob naslednjem rednem pobiranju odpadkov.

Velja tudi spremenjen odpiralni čas Podcentra za ravnanje z odpadki Vranoviči. PCRO je odprt vsak delovnih od 7:00 do 15:00.

Ukrepi so bili sprejeti za zaščito naših zaposlenih, da bodo sposobni opravljati osnovno dejavnost gospodarskih javnih služb vodo oskrbe, odvajanja odpadnih vod, ravnanja z odpadki ter pogrebne dejavnost. Vse te službe delujejo nemoteno.

Vir: JP Komunala Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj