Na vsebino

SPOT Svetovanje JV Slovenija

Slovenska poslovna točka je nov projekt podpornih storitev države za mikro, mala in srednja podjetja ter potencialne podjetnike.

Opravljamo naslednje aktivnosti:

  • Svetovanje potencialnim in obstoječim podjetnikom.
  • Registriramo nova podjetja, opravljamo spremembe in druge postopke preko portala e-vem.
  • Pomagamo pri kandidaturi za vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada.
  • Organiziramo različne informativne in izobraževalne dogodke za (potencialna) podjetja in podjetnike.

Storitve so za uporabnike brezplačne.

Podjetnikom v JV regiji svetujemo štirje svetovalci konzorcijskega partnerstva: Razvojni center Novo mesto d.o.o., Razvojni center Kočevje Ribnica d.o.o., Območna obrtna zbornica Novo mesto in Razvojno informacijski center Bela krajina.

Svetovanje poteka na sedežu konzorcija, na lokaciji Podbreznik 15, Novo mesto, na sedežu RIC Bela krajina in na terenu pri podjetnikih.

Dosegljivi smo vsak dan, razen četrtka, od 8. do 14. ure, ob sredah do 17. ure.

Pokličete nas lahko na telefon SPOT točke: 030 700 170 ali kontaktirate svetovalca, ki pokriva območje Bele krajine: dr. Marijeta Kobetič, e-mail: [email protected].

Projekt SPOT regije 2018–2022 je sofinanciran iz Evropskih skladov za regionalni razvoj in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo preko Javne agencije RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije SPIRIT Slovenia.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj