Na vsebino

Stara Metlika (339)

Slavko Bonča je na profilu Stara Metlika objavil fotografijo "Metliški gasilci - podmladek".

Zdravko Pavlovič je dopisal: z leve: Janko Bračika, Zvonko Pavlovič in na desni Tone Ančkin pa Daro Flajšman. Fotografirano je pred starim gasilskim domov, ki je bil pri "stari šoli". Morda prvi z desne Jožek Prosenik pa do njega Vojko Kočevar in od leve tretji Branko Petkovič in desno nad njim Božo Kopinič. Več mi ne gre..."

Alenka Mežnrašič: "Samo dopolnjujem. Tisti trije z majhnim otrokom sta Bojan in Marjan Omerzel, tudi otrok je verjetno njihov, s trobento Oti?, poleg Kraševec Janči in Ivan Gašperič?"

Slavko Bonča: Zadnja vrsta z desne tretji Peter Cigler ali Pavel (svetli lasi)- 4. s čelado Bojan Omerzel, 6. Janez Grabrijan, ? Slavo Prevalšek, Slavko Bonča. Na levi lestvi Branko Mežnaršič, levo od brizgalne je prvi Guštin-Trček-Jerina Ivan-Perkovič (krovec) ,pod brizgalno ?, Marjan Omerzel drži od Pavlovič Zvonko otroka (Zdravko ?? ), trobenta Šturm Oti, levo Gašperič Joško, desno Gašperič Stane, za njim ob kolesu Kraševec Janči, desno na stolu v beli srajci in poveljniško čelad sedi Prevalšek.

Vir: Stara Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj