Na vsebino

Stopimo skupaj

Včeraj je v organizaciji Rdečega križa Metlika potekal (17-sti) dobrodelni koncert Stopimo skupaj, kateri je bil osrednji dogodek letošnje akcije stopimo skupaj.
Tokrat zbiramo sredstva za otroke v belokranjskem razvojnem oddelku vrtca Otona Župančiča iz Črnomlja kamor so vključeni belokranjski otroci s posebnimi potrebami.

Do sedaj zbrana sredstva v višini 4.900 € in sredstva zaključne dobrodelne prireditve v petek 21.4.2017 v KD Črnomelj bodo namenjena za intenzivne obravnave, ki bi omogočile optimalen razvoj otrok razvojnega oddelka.
V programu so nastopili:
Ansambelj Tonija Verderberja,
Tanja Žagar,
Preloški muzikanti,
Monika Bajuk,
Vivijana Kukar,
Kaja Rušnov,
Otroški vrtec Metlika,
Urška Jakobčič,
Janja Hozner
Martina Mravinec,
Marko Simčič,
Lana Škof,
Nina Pohor Oberman,
Simona Plut,
Polona Gorše,
Tina Kocjan,
Leja Plut,
Petra Jakljevič,
Veronika Šuštaršič,
Lorena Klasnič,
Gašper Mihelič in
stand up komik Perica Jerković.
Vsi nastopajoči so se honorarju odpovedali.

Čez program sta nas popeljala Lojze Bojanc in Verica Marušič.

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili župan občine Metlika Darko zevnik, generalna sekretarka RKS Renata Brunskole, ter predstavniki Rdečega križa Metlika Mojca Zevnik Stopar in sekretarka Zalka Klemenčič in ravnateljica vrtca razvojnega oddelka Petra Pezdirc Stopar.

Rdeči križ Metlika kot organizator se zahvaljuje občini Metlika, vsem donatorjem, medijem, obiskovalcem, nastopajočim, predanim prostovoljcem in članom ekip PP RK Metlika za vsestransko pomoč.

Priponke

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj