Na vsebino

Strokovni obisk učiteljev iz Tuzle

V času od 13. do 15. oktobra je naša šola gostila 30 strokovnih delavcev šole s prilagojenim programom iz Tuzle in centra za gluhe in naglušne iz Tuzle. Spoznavali so slovenske izobraževalne programe oseb s posebnimi potrebami, seznanili so se z delom svetovalnice. Ogledali so si, kako poteka pouk v naši šoli in obiskali VDC Črnomelj. Goste je pozdravil podžupan Občine Črnomelj gospod Štefan Misja. Poskrbeli smo tudi za družabni del, v katerem so se učitelji preizkusili v prijateljski mednarodni nogometni tekmi.

Ogledali so si kulturne in naravne znamenitosti Bele krajine. Goste smo presenetili z obiskom gasilcev PGD Črnomelj in z degustacijo v Prusovovi vinski kleti na Krmačini. Družili smo se ob prijetni večerji z izbranimi belokranjskimi dobrotami in glasbeni spremljavi družine Košmerl ter s šolskimi glasbeniki. Poslovili smo se s folklornimi koraki FS Dragatuš, ki smo jih ujeli na sobotni vaji.
Bilo je veliko priložnosti za izmenjavo mnenj, idej, izkušenj in predlogov. Prepričani, da bomo nadaljevali s sodelovanjem, smo se polni prijetnih vtisov razšli.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj