Na vsebino

Svetovalnica zaključila uspešno šolsko leto

S septembrom 2016 je Svetovalnica pričela delovati na dveh lokacijah, in sicer v Črnomlju in Metliki. Zabeležili smo uspešno leto, saj smo v obravnavo sprejeli več kot 60 otrok.

V Svetovalnici deluje tim strokovnjakov – specialni pedagogi, logoped, socialni pedagogi, kineziolog, ki nudi nasvete in individualno pomoč otrokom, staršem ter strokovnim delavcem, ki te otroke poučujejo. Svetovalnica aktivno sodeluje tudi s psihologinjo iz ZD Črnomelj. Nudi pomoč pri odkrivanju in razvijanju otrokovih šibkih in močnih področji, pri razvijanju pozitivne samopodobe, socializacije, organizacije dela itd. Staršem je na voljo tudi svetovanje o učinkoviti pomoči in strategijah dela, ki njihovim otrokom omogočajo doseganje uspeha.

Tudi v naslednjem šolskem letu se lahko obrnete na Svetovalnico, in sicer po elektronski pošti: [email protected] ali po telefonu: 07/ 306 17 40 (vsak dan med 13. in 14. uro).

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj