Na vsebino

Tina Pezdirec živi svoje sanje

Foto: Damjan Žibert
Foto: Damjan Žibert

V nedeljskem finalu osme sezone šova Slovenija ima talent bo šlo zares. Vseh deset finalistov je izžrebalo zaporedno številko, pod katero že lahko glasujete za svojega favorita in mu tako pomagate do zmage.

Do velikega finala se je uspelo prebiti tudi 13-letni Tini Pezdirec iz Slamne vasi pri Metliki. "Spremenila ne bi ničesar, razen tega, da bi imela na avdicijskem nastopu gor make up. (smeh) Malo sem imela treme, ampak tiste pozitivne. Finala se že res zelo veselim, za nastop pa vadim vsak dan na polno," je za POP TV priznala Tina, ki je navdušila s svojo dvojno tehniko petja in pravi, da zaradi šova danes živi svoje sanje.

Mlada in nadobudna pevka je na zadnjem Plesu kroglic pred nedeljsko oddajo, ko so finalisti žrebali med petimi zlatimi in petimi srebrnimi kroglicami, izžrebala številko pet. Verjame, da bo to njena srečna številka, ki jo bo še zadnjič spremljala na velikem odru osme sezone šova Slovenija ima talent.

Glasovalne linije bodo odprte vse do nedelje do konca finalne oddaje, zato glasujete za Tino in ji pomagajte do končnega uspeha!

Vir: 24ur

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj