Na vsebino

Trije poškodovani v trčenju pri lovskem domu

Jutranja nesreča na cesti Novo mesto - Metlika. Foto: FB Policijske kontrole Dolenjska
Jutranja nesreča na cesti Novo mesto - Metlika. Foto: FB Policijske kontrole Dolenjska

Na cesti Metlika - Novo mesto, pri lovskem domu pod Vahto, sta zjutraj ob 7:22 trčila kombinirano in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili pomoč pri oskrbi ponesrečenih in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči Metlika so na kraju oskrbeli tri ponesrečene osebe in jih prepeljali v novomeško bolnišnico. Dežurni delavci cestnega podjetja so počistili cesto, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Policisti Policijske uprave Novo mesto pa so včeraj posredovali v 73 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 241 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Črnomlju zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Znova so posredovali tudi zaradi nedovoljenih prehodov državne meje. Tako so na območju Paunovičev, Žuničev in Preloke prijeli 22 državljanov Sirije in sedem državljanov Maroka, na območju Želebeja v metliški občini pa štiri državljane Afganistana, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj