Na vsebino

Udobje s pogledom na jurjevanjski oder

RIC Bela Krajina si kot organizator 54. festivala Jurjevanje v Beli krajini želi letos približati vsebine jurjevanskega programa obiskovalcem na še bolj privlačen način in dobesedno z drugega zornega kota, saj omogoča obiskovalcem predhodne rezervacije omizij (na privzdignjenem lesenem podestu) z razgledom na glavni jurjevanski oder in s postrežbo vrhunskih lokalnih dobrot in vin.

Zagotovite si udoben pogled na glasbene izvajalce in plesne elegance, ki se bodo izvajale na glavnem odru in si privoščite ugodje, ki ga povzroča uživanje pristnih belokranjskih okusov!

Zakaj ne bi ob ogledu nastopov folklornih skupin iz Portorika, Srbije, Hrvaške in Slovenije srkali belokranjska vina in grizljali domače prigrizke v udobnem ambientu? Večeri bodo ponujali tudi plesne večere s plesi kot je dunajski valček iz 19. stoletja ob klasični spremljavi s Črnomaljskim godalnim kvartetom kot tudi z družabnimi plesi iz 20. stoletja ob glasbeni spremljavi Big Benda Črnomelj.

Na razpolago za rezervacije sta veliki paket za 60 €: okrogla miza za 6 do 8 oseb, pogled na oder, pijača dobrodošlice, belokranjska pogača, izbor sirov in suhih mesnin (kmetija Štrucelj, Totter ....), dve buteljki po izboru (vinogradništvo Malnarič) in domači jabolčni sok (kmetija Zupančič) ter mali paket za 40€: miza za do 4 osebe, pogled na oder, pijača dobrodošlice, belokranjska pogača, izbor sirov in suhih mesnin, buteljka po izboru in domači jabolčni sok.

Rezervacija miz je možna za ogled programa v petek, soboto in nedeljo, od 19. ure do konca prireditve. Za prihod po 20. uri predhodno sporočite kontaktni osebi. Organizator rezervacije sprejema preko kontaktne osebe Petra Pavlin, na email ali mob. št. 040-637-181. Rezervacija je potrjena z nakazilom na TRR podjetja Energosol 1 d.o.o. (Zadružna cesta 3, Črnomelj), 191000010291366 (namen: »rezervacija Jurjevanje«).

Pustite se razvajati, privoščite si najboljše!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj