Na vsebino

V Beli krajini sneži, kako je s cestami?

Ceste:

Za danes in jutri je napovedano sneženje. Vozne razmere bodo slabše kot običajno, za pot naj si vozniki vzamejo več časa. Na Primorskem bo, zaradi napovedanega dežja, možnost poledice.

Vreme:

Danes bo na severu sprva še nekaj jasnine, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem na jugu in zahodu bo rahlo snežilo. Snežilo bo tudi ob morju. Najvišje dnevne temperature bodo od -8 do -4, po nižinah Primorske okoli 0 °C.

Ponoči bo na Primorskem sneg prehajal v dež, ponekod je možen pojav poledice in žleda. Ponekod v notranjosti Slovenije bo rahlo snežilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -9 do -4, ob morju in na Goriškem okoli 0 °C.

Jutri bo oblačno. V severni in osrednji Sloveniji bo občasno snežilo, v južni Sloveniji pa rahlo deževalo, tam bo možnost nastanka poledice in žleda. Na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -7 do -3, na Primorskem od 1 do 5°C.

V soboto bo pretežno oblačno, predvsem na severu in vzhodu se bo prehodno delno zjasnilo. Popoldne se bodo na zahodu spet začele pojavljati rahle padavine.

V nedeljo se bo delno razjasnilo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Topleje bo.

Vir: Promet.si, ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj