Na vsebino

V enem dopoldnevu dve prometni nesreči

Voznik je kolesarju odvzel prednost
Voznik je kolesarju odvzel prednost

Črnomaljski policisti so bili v ponedeljek, nekaj po 8. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in voznika tovornega vozila v Črnomlju. Opravili so ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 71-letni voznik tovornega vozila, ki je ob vključevanju na prednostno cesto odvzel prednost 57-letnemu kolesarju. Kolesarja, ki je po trčenju padel in se lažje poškodoval, so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Spregledal peško

Prav tako v ponedeljek, nekaj pred 11. uro, se je v Črnomlju zgodila še ena nesreča. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 30-letni voznik tovornega vozila ob speljevanju trčil v 71-letno peško, ki je prečkala cesto. Poškodovano peško so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Nezakonito čez državno mejo

Črnomaljski policisti so na območju Dajlnjih Njiv izsledili in prijeli državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj