Na vsebino

V Metliki poškodovana mladoletni mopedist in peška

Kot smo že poročali, je včeraj okrog pol dveh popoldan na Cesti bratstva in enotnosti v Metliki prišlo do prometne nesreče z udeležbo voznika mopeda in voznika osebnega avtomobila. Metliški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 55-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzel prednost mladoletnemu vozniku mopeda. Mladoletnik je po trčenju padel in se lažje poškodoval.

Prav tako v Metliki je včeraj okoli 14. ure 20-letna voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v 78-letno peško, ki je pravilno prečkala cesto. Lažje poškodovano peško so reševalci oskrbeli.

Policisti so povzročiteljema nesreč zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Vlomilci na Talčjem Vrhu

V kraju Talčji Vrh je med 16. in 19. aprilom nekdo vlomil v počitniško hišo in pomožni objekt. Ukradel je več električnih podaljškov, kotel za žganjekuho, baterijski vrtalnik, motorno žago in suhomesnate izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1.500 evrov škode.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj