Na vsebino

V Plesnem društvu Krokar smo z dobrodelnim projektom Za male tačke zbrali dobrih 1300€.

Krokarce smo se odločile pomagati Društvu za zaščito živali Bela krajina, ki je trenutno v mirovanju in potrebuje pomoč predvsem s prostoživečimi mačkami.

Projekta smo se lotile z donatorskimi prošnjami, postavile škatle s prostovoljnimi prispevki v Ljudsko knjižnico Metlika, gostilno Julija, Picerijo in špageterijo Pri starem Pildu, v Bar Liber, Gostinstvo Slavka Veseliča, Gostišče Čurk v Črnomlju in v Osnovno šolo Metlika ter podružnico na Suhorju.

Z donatorskimi prošnjami nismo imele veliko sreče, smo pa bile pozitivno presenečene nad velikim interesom v Osnovni šoli Metlika in podružnici na Suhorju. Otroci so skupaj z zaposlenimi zbrali kar 350 €. Velika hvala tudi prijatelju in ljubitelju živali, ki želi biti anonimen in je za društvo doniral 500 €.

Z dobrodelno kulturno predstavo Za male tačke smo Krokarce zbrale dobrih 340 € prostovoljnih prispevkov. Na prireditvi so poleg članic PD Krokar nastopili še pianist Aleksander Vukovič s plesalko Brino Dokl, Urban Kočevar, Twirling mažoretno društvo Spin s plesalko Majo Guštin, Ivana Paun iz društva Arabeska, pevka Kaja Rušnov ter članice folklorne skupine Društva Žumberčanov in prijateljev Žumberka Metlika.

Hvala vsem obiskovalcem, nastopajočim in donatorjem, ki so podprli naš projekt in se zavzeli za male živali.

Vir: PD Krokar

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj