Na vsebino

V Semiču bo v soboto dobrodelni multimedijski plesni projekt

Gre za nastop plesne skupine Katja Dance Company, ki je ustvarila gledališko multimedijsko plesno predstavo Življenje je vrednota – dobrodelni projekt, s katerim skušajo zbrati sredstva za ustanovo Mali vitez, fundacijo za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Plesna predstava, ki jo pleše med dvanajst in sedemnajst plesalcev in plesalk skozi zgodbo in gib nagovarja gledalce in opozarja na bolezen, ki med nami tiho vdira v naša življenja. Želimo si, da bi nas podprlo čim več ljudi in bi skupaj poiskali čim več možnosti, kako "zbuditi" javnost, da je ta bolezen tako zelo vsidrana v naša življenja in da lahko vsi na nek način pomagamo.

Skupina s predstavo gostuje po slovenskih odrih in vsakokrat doživi stoječe ovacije in gane vse obiskovalce. Predstava je po besedah častne pokroviteljice, gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic RS "Vredna ogleda, ker je poučna in čudovita".

Soorganizatorja sobotnega koncerta sta Kulturni center Semič in Rotary klub Bela Krajina.

Po koncertu bodo organizatorji donacijo predali predstavnikoma dolenjsko-belokranjske regije Malih vitezov.

Vabljeni na vrhunsko predstavo, s katero boste obenem tudi pomagali.

Kulturni center Semič, sobota, 23. marec ob 19. uri. Vstopnina 10€.

Priponke

Vir: Katja Dance Company

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj