Na vsebino

Razgrajač na streznitev; voznica lažje poškodovana; vlom v paketomat

Včeraj nekaj pred 15.30 uro so črnomaljske policiste poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Črnomlju, kjer naj bi pijan moški motil javni red in mir ter nadlegoval osebje in goste lokala. 31-letni kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval opozoril in ukazov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Voznica utrpela lažje poškodbe

Črnomaljski policisti so bili sinoči nekaj po 21. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov na cesti med Semičem in Uršnimi seli. Ugotovili so, da je 24-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v avtomobil, ki ga je z nasprotne smeri pravilno pripeljala 39-letna voznica. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vlomil v paketomat

V noči na sredo je v Črnomlju neznanec vlomil v paketomat in povzročil za okoli 2.000 evrov škode.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so včeraj na območju Preloke in Adlešičev prijeli 11 državljanov Sirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj