Na vsebino

Vabilo na delavnice slovenskega znakovnega jezika in kulture gluhih z Majo Kuzma

Sem Maja Kuzma, domačinka, gluha od rojstva. Slovenski znakovni jezik uporabljam praktično od ranega otroštva, najbolj pogosteje pa ga uporabljam v gluhi skupnosti in pri svojem delu. Je moj najlepši jezik, kakor verjamem, da boste ta jezik tudi vi prisvojili sebi kot enega od zanimivih in atraktivnih jezikov.
Od letošnjega januarja sem samostojna podjetnica. Storitve, ki jih ponujam in opravljam so predvsem delo na televiziji kot gluhi tolmač slovenskega znakovnega jezika; delavnice za delodajalce, ki imajo zaposlene gluhe osebe - o odpravljanju komunikacijskih ovir na delovnem mestu in predsodkov; sem bodoči gluhi bralec gluhim otrokom/odraslim; nudim inštrukcije slovenskega znakovnega jezika; vodim tudi tečaje mednarodnih kretenj kakor slovenskega znakovnega jezika; predavanja o življenjski podpori; o preživetju v gorah, …

Črnomelj je majhno mesto in ima tudi nekaj gluhih prebivalcev, med katerimi spadata tudi moja starša. Čudovito bi bilo, če bi v tem mestu zgradili dosegljiv jezik – slovenski znakovni jezik kakor tudi spoznali kulturo Gluhih.
Več o tem pa vas vabim k ogledu vsebine v priponki. V kolikor se odločite, da bi se ga udeležili, se prijavnice zbirajo TUKAJ. Dobrodošla so tudi vaša vprašanja, na katere bom z veseljem odgovorila.

Priponke

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj