Na vsebino

Več kot 4 tisoč evrov škode; prehitri motorist lažje poškodovan

Policisti so bili v soboto nekaj po 14. uri obveščeni o padcu motorista na cesti pri kraju Zagozdac na območju črnomaljske občine. Ugotovili so, da je 20-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Lažje poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti mu bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

V gozdu ukradli gorivo in orodje

V noči na 13. oktober je v gozdu na območju opuščenega naselja Miklarji v črnomaljski občini, neznanec iz dveh delovnih strojev ukradel gorivo in orodje. S tatvino je povzročil za okoli 4.500 evrov škode.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so med 13. in 16. oktobrom na območju Adlešičev, Učakovcev, Preloke in Žuničev izsledili ter prijeli 17 državljanov Maroka, deset državljanov Afganistana in tri državljane Iraka, na območju policijske postaje Metlika pa osem državljanov Irana in državljana Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj