Na vsebino

Pestro dogajanje v Mladinskem centru Metlika

Večer iger za dijake in študente.
Večer iger za dijake in študente.

Za vse dijake in študente, željne dobre zabave, so sinoči v Mladinskem centru Metlika pripravili posebno valentinovo druženje. Na večeru iger za dijake ter študente so se mladi lahko preizkusili ob različnih družabnih igrah in med seboj poklepetali. Za konec so se pomerili še v namiznem nogometu, kjer si je zmagovalec Bor Mežnaršič priigral lepo nagrado. Seveda je bilo poskrbljeno tudi za primerno okrepčilo.

Ustvarjanje z glino

Za bolj umirjene in umetniške duše pa so v Mladinskem centru Metlika nedavno pripravili delavnico ustvarjanja z glino, ki že od nekdaj velja za močno izrazno sredstvo. Udeleženci delavnice so pod vodstvom Tamare Pintarič spoznavali in raziskovali glino kot prvinski in živ material, ki se pod rokami giblje, zvija in neprestano spreminja – prav tako kot naše življenje. Intuitivno oblikovanje z glino omogoča naši domišljiji neskončno možnosti, voden proces pa udeležencem delavnice omogoča, da se povežejo s samim seboj in raziskujejo tiste dele sebe, ki jih morda še ne poznajo popolnoma.

Pridružite se jim lahko znova v soboto, 24. februarja ob 18.30 uri v Mladinskem centru Metlika, kjer boste v prijetnem, toplem in ustvarjalnem okolju, ob spremljavi pomirjujočih glasbenih ritmov, stopili v igriv svet oblikovanja gline. Izkušnje niso potrebne, s seboj prinesite le radovednost in željo po ustvarjanju.

Vir: Zavod Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj