Na vsebino

Veselo v vrtec

September je v Vzgojno-varstveni enoti pri OŠ Stari trg ob Kolpi združil vse otroke. Nekateri so se vrnili iz daljših počitnic, spet drugi so bili v vrtec na novo vpisani. Začela so se nova prijateljstva ter vsakodnevna spoznavanja in druženja.

V začetku smo vzgojiteljice predstavile otrokom skupine v katerih so razporejeni, sami pa so izbrali posamezni znak. V tem vrtčevskem letu bodo manjši v skupini Ribice in večji otroci v skupini Žabice.

Obnovili smo pravila, ki jih imamo v vrtcu. Uvedli pa smo tudi vsakodnevno dežurstvo otrok. Dežurni tako sodeluje pri pripravi mize za obroke, pomaga manjšim in vodi kolono za umivanje.

Ker pa je bil september še poletni mesec, smo veliko časa preživeli na prostem. Se zabavali, igrali, hodili na sprehode in peli pesmice. Ob koncu meseca smo se razveselili tudi obiska Ane iz zdravstvenega doma Črnomelj. Skupaj z njeno pomočnico Lili sta prikazali pravilno ščetkanje zob.

Vir: VVE Stari trg ob Kolpi

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj