Na vsebino

Viktor za dokumentarni film tokrat čisto belokranjski!

Kipce za najodmevnejše medijske dosežke v lanskem letu pravkar delijo v hotelu Bernardin v Portorožu. Prireditev Viktorji 2016 povezuje komik Vid Valič. "Dober večer in dobrodošli na prireditvi, kjer se zbere vsa slovenska medijska smetana in Denis Avdić," je zbrane v hotelu Bernardin pozdravil Valič in dodal: "Lani podelitve ni bilo, ker je imel Jan Plestenjak že 'bookiran' koncert v Mozirju."

Najboljši dokumentarni film izmed trojice Charlatan Magnifique, Lahko noč, ljubezen moja in Leteti, je šla nagrada v roke ustvarjalke dokumentarnega filma o Magnificu Maji Pavlin iz Črnomlja. "Tudi na nacionalki 'rata' kakšna 'fajn' reč mimo formalnosti in 'kvadratkov'. Z dobro voljo. Če se znamo s sodelavci spoštovati in veseliti skupnega uspeha," je poudarila Pavlinova in se še posebej zahvalila Magnificu.

V kolikor ste zamudili ogleda dokumentarca Charlatan Magnifique si ga lahko ogledate v dveh delih tukaj: 1. del, 2. del.

Bravo Maja, bravo Magnifico!

Vir: RTV SLO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj