Na vsebino

Vstopite v svet enkratnih doživetij

Z današnjim dnem se je začela 3. sezona »Odprtih vrat Bele krajine«. V juliju in avgustu bodo tako na stežaj odprta vrata belokranjskih vinskih kleti, čebelarstev, kmetij, domačij, muzejev in galerij ter drugih ponudnikov enkratnih aktivnih doživetij.

Dežela belih brez vabi v poletnih mesecih na degustacije medu in medenih izdelkov, malinovega vina, marmelad iz jagodičevja, ogled Krajinskega parka Lahinja, obisk adrenalinskega parka, delavnico peke belokranjske pogače, ogled muzeja partizanske bolnišnice, možnost nakupa izdelkov lokalne samooskrbe in rokodelskih izdelkov in še veliko več. V ponudbi se najde marsikaj za raznovrstne okuse, le pokukati je potrebno skozi mnogotera belokranjska odprta vrata!

Na turističnem spletnem portalu je ponudba prilagojena vsakemu gostu. Obiskovalci tam najdejo informacije ob katerih dnevih, kdaj in kje so odprta vrata ponudnikov turističnih storitev, lokalnih belokranjskih proizvodov, degustacij in se seznanijo o dogodkih ter tako predhodno ali na kraju samem načrtujejo obisk Bele krajine.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj