Na vsebino

Z iskrenostjo in avtentičnostjo vse do finala

Družinski ansambel The Plut Family je že s svojim avdicijskim nastopom požel neverjeten uspeh. Z iskrenostjo in avtentičnostjo so si prislužili stoječe ovacije občinstva in Brankov zlati gumb, žirantka Marjetka pa jih je označila kot vrhunsko odkritje letošnjih Talentov. Njihova pot se je tekom šova le še vzpenjala, okronali pa so jo z vstopom v finale.

Družinski amsambel The plut family je zagotovo eno izmed lepših presenečenj letošnje sezone. Že udeležba na avdiciji jim je odprla čisto nov svet, Brankov zlati gumb pa jim je dal le še več zagona. "Občutki, ko smo dobili zlati gumb, so bili fenomenalni. Tega si prej res nismo mogli predstavljati. Želeli smo si samo pozitivnih komentarjev žirantov in publike, dobili smo pa veliko več, kot smo upali pričakovati," so zasuti z zlatimi lističi dejali nadobudni glasbeniki. Njihov oče je že od nekdaj imel željo, da bi nekega dne vsi stali na istem odru. "Ta želja je postala tudi del nas, saj si tudi mi bolj kot karkoli želimo uspeti kot bend, kot družina," pravijo talentirani glasbeniki.

Sloveniji so se želeli pokazati v najboljši luči in to jim je uspelo tudi na polfinalnem odru. Zadeli so z izborom skladbe, ki je še bolj poudarila njihove kvalitete in med občinstvom poskrbeli za vzdušje, ki bi jim ga zavidale svetovne zvezde. Z vašimi glasovi podpore so si tako kot drugi zagotovili mesto v finalu.

V nedeljo, 18.12. v živo na POP TV bodo s svojim nastopom ponovno skušali seči do zvezd, če jim bo uspelo, pa bo odvisno od vas, gledalcev.

Vir: POP TV
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj