Na vsebino

Zabavne poletne počitnice v KP Lahinja

V ponedeljek smo pričeli s tednom počitnic v Krajinskem parku Lahinja. Pogovarjali smo se o čustvih in spoznali prvo prijateljico Srečo. Po pogovorni urici smo se zabavali na delavnicah, kjer smo zapeli, zaigrali ter zaplesali. Da smo lahko nadaljevali z igro ter uživali v druženju smo se nekoliko okrepčali. Za kosilo smo imeli makaronovo meso ter rdečo peso. Za zaključek dneva smo svoja čustva tudi ustvarili pri tem pa se neizmerno zabavali.

Drugi dan letošnjih poletnih počitnic v Krajinskem parku Lahinja je bil namenjen strahu. Spoznali smo drugega prijatelja Strahca. Pogovarjali smo se o tem, kaj nas straši, kdaj smo že v preteklosti občutili strah ter kako lahko svoje strahove premagamo. Obiskali so nas tudi dragatuški gasilci, ki so nam povedali kako se oni spoprijemajo s strahovi na intervencijah ter o gasilstvu na splošno. Po kosilu pa smo se še sami preizkusili v spoprijemanju s strahovi ter obiskali hišo strahov. ????

Radi bi se zahvalili gasilcem, ki so nam s svojo delavnico popestrili dan.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj