Na vsebino

Predstavitev aktualnih priložnosti za podjetnike v Metliki

V predavalnici Območne obrtne zbornice Metlika je včeraj potekala predstavitev aktualnih priložnosti za podjetnike. Dogodek že nekaj let v tem času pripravi Razvojni center Novo mesto v sodelovanju z Območnima obrtno-podjetniškima zbornica Metlika in Črnomelj ter občinami Metlika, Črnomelj in Semič, povabljeni pa so obrtniki in podjetniki iz vseh treh belokranjskih občin.

Aleksej Metelko je najprej razložil pogoje in postopek za pridobitev do 50 odstotkov stroškov za inovacije, ki jih izvede podjetje za izboljšanje svojega poslovanja. Predstavitev je podkrepil tudi s praktičnimi primeri.

V nadaljevanju je spregovoril še o SeeMeet 2023, ki bo že deveto leto zapored največji mednarodni dogodek za poslovno mreženje v Sloveniji. Potekal bo 25. in 26. oktobra letos v Mariboru.

Nataša Derganc Štajdohar pa je predstavila ugodna posojila z garancijo, ki jih podjetniki lahko pridobijo iz garancijske sheme za Dolenjsko.

Prisotni podjetniki so se po končani predstavitvi še pogovorili o svojih konkretnih primerih in o možnostih za pridobitev sredstev.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj